Aubergineruller

Ingredienser
Aubergineruller
- 2 auberginer, i tynne skiver
- 1 porsjon cashewost
- 1 neve frisk rosmarin (ev. andre urter)
- 2 tomater
- olivenolje
- Maldonsalt og nykvernet sort pepper
- Litt hakket frisk persille til pynt
Cashewost til pizza
- 100 g cashewnøtter naturell
- 1 dl vann
- 1 ss næringsgjær (kan utelates)
- 1 ss løkpulver
- ½ ts salt
- ½ ts paprikapulver
Oppskriften gir ca. 20 stk.
(4-5 porsjoner).
Slik gjør du
Aubergineruller
- Skjær tomatene i tynne skiver.
- Finhakk rosmarin.
- Hakk persille.
- Vask aubergine og kutt av stilkene. Kutt dem i tynne skiver på langs med en mandolin eller annet egnet redskap. En kniv kan også gjøre jobben, bare prøv å få dem så jevnt tykke som mulig.
- Legg skivene på en bakepapirkledt stekeplate og stek på 200 grader i 10 min, da blir de myke og rullbare. Sett til side.
- Lag en porsjon cashewost.
- Bland inn hakket rosmarin i osten.
- Smør et lag ost på hver auberginskive og legg på tomat.
- Rull sammen og stek på 225 ºC i 10 min.
Cashewost til pizza
- Kjør det hele i en matprosessor til en glatt masse.
Tips
Om du ikke bruker opp all osten med én gang, oppbevar den på et lufttett, rent glass eller en boks i kjøleskapet. Da holder den seg i ca fire dager.